Matematik
Trekant
05. maj 2008 af
cloudo (Slettet)
opgaven lyder
Arealet af trekant ABC er 2205, længden af siden AC er 58, og længden af højden fra C er 42.
Beregn <A og |AB|
Beregn |AH| og |BC|
http://w2.ef.dk/netbog/tx-opg/img/opg_37.gif
er der nogle forslag?
ka virkelig ik finde ud af det!
Arealet af trekant ABC er 2205, længden af siden AC er 58, og længden af højden fra C er 42.
Beregn <A og |AB|
Beregn |AH| og |BC|
http://w2.ef.dk/netbog/tx-opg/img/opg_37.gif
er der nogle forslag?
ka virkelig ik finde ud af det!
Svar #2
05. maj 2008 af cloudo (Slettet)
jeg ved godt at trekantets areal skal være 2205.
T=1/2*a*b*sin(c)
AC er det samme som b, så T=1/2*a*58*sin(c)
spørgesmålet er, hvordan jeg finder Beregn <A og |AB|
Beregn |AH| og |BC| med kun to punkter AC 58 og "længden af højden fra C er 42" det forstår jeg ikke.
Help plzz..
T=1/2*a*b*sin(c)
AC er det samme som b, så T=1/2*a*58*sin(c)
spørgesmålet er, hvordan jeg finder Beregn <A og |AB|
Beregn |AH| og |BC| med kun to punkter AC 58 og "længden af højden fra C er 42" det forstår jeg ikke.
Help plzz..
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
