Matematik

proportionalitet

12. maj 2008 af nour daoud (Slettet)
udfyld de tomme felter når der er ligefrem proportionalitet:

x= 1 4 ?
y= ? 24 30

nogen kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af ibibib (Slettet)

y=k·x

Bestem først k og derefter kan du udfylde skemaet.

Svar #2
12. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

hvordan bestemer man k så?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2008 af ibibib (Slettet)

vha. den formel jeg skrev.

Svar #4
12. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

k= 6
dvs svar er 6 og 5 ?
er det rigtig

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2008 af ibibib (Slettet)

ja

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2008 af Molle (Slettet)

ja

Svar #7
12. maj 2008 af nour daoud (Slettet)

tak skal i hav

Skriv et svar til: proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.