Matematik
Bevis for skalarproduktet?
12. maj 2008 af
eksamenshaj (Slettet)
Er der nogen herinde der kan oplyse mig om beviset for skalarproduktet mellem to vektorer i planen?
Svar #2
12. maj 2008 af cob (Slettet)
Jeg bruger gerne denne side til vektorer:
http://www.harrieshansen.dk/vektorer/index.php?side=forside&lan=
http://www.harrieshansen.dk/vektorer/index.php?side=forside&lan=
Svar #3
12. maj 2008 af mathon
skalarproduktet skal ikke bevises
men
er defineret
vektor_a*vektor_b = [a1,a2]*[b1,b2] = a1*b1+a2*b2
men
er defineret
vektor_a*vektor_b = [a1,a2]*[b1,b2] = a1*b1+a2*b2
Svar #4
13. maj 2008 af eksamenshaj (Slettet)
Okay, tak for det. Så var det derfor, at jeg kun kunne finde beviset for vinklen mellem to vektorer, men ikke for selve skalarproduktet.
Skriv et svar til: Bevis for skalarproduktet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
