Matematik

bestem a

13. maj 2008 af nour daoud (Slettet)
vil i være søde og hjælpe mig i denne opgave.

f(x)=4*a^x

funktionen går gennem (2,100)

bestem a.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

sæt punktet ind og isoler a

100 = 4 * a^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af Isomorphician

100 = 4*a^2, isoler a

Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2008 af Sette91 (Slettet)

100-4 = a^2
v(100-4)=a

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2008 af miemanta (Slettet)

a=+/- 5

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2008 af mathon

f(x)=4*a^x og (a,b)€R+^2,
hvorfor
a = 5

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2008 af miemanta (Slettet)

#5
hvorfor er a og alle postive tal (forstår ikke ^2?)

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2008 af mathon

a^x = e^(x*ln(a)), hvorfor a€R+

hvor a i a^x kun kan være negativ - det udvidede potensbegreb, som du kender fra folkeskolen - for HELE x-værdier, men
udtrykket
f(x)=4*a^x skal være defineret for ALLE x€R

Skriv et svar til: bestem a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.