Matematik
Hastighedsvektor + parameterfremstilling
13. maj 2008 af
Liv1988 (Slettet)
Hej,
Nogle der kan hjælpe mig med opgave c i dette eksamenssæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/syge07/2007-8-5_Ud.pdf
a) Koordinatsætet til v får jeg til (4,4) - passer det?
b) Er det meningen at jeg skal differentiere x og y - sætte t = 1, hvilket vil svare til at retningsvektoren for parameterfremstillingen?
Hilsen,
Liv1988
Nogle der kan hjælpe mig med opgave c i dette eksamenssæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/syge07/2007-8-5_Ud.pdf
a) Koordinatsætet til v får jeg til (4,4) - passer det?
b) Er det meningen at jeg skal differentiere x og y - sætte t = 1, hvilket vil svare til at retningsvektoren for parameterfremstillingen?
Hilsen,
Liv1988
Svar #2
13. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
For at regne opgave a ud satte jeg bare 1 ind på x og y's plads, hvilket har vist ikke at være rigtigt. Kunne du fortælle mig, hvordan jeg så skal finde hadtighedsvektoren v?
Svar #6
13. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
#3) ja min parameterfremstilling stemmer overens med din. Kunne du fortælle mig, hvordan jeg beregner koordinatsættet til v?
Svar #7
13. maj 2008 af ac.flem (Slettet)
#3) din parameterfremstilling - er det for tangenten til banekurven i punktet vsarende til t=1??
Nogen der kan forklare hvad det præcs er man finder og opstiller ved en paramterfremstilling? Hvad er det t for ngoet....
Nogen der kan forklare hvad det præcs er man finder og opstiller ved en paramterfremstilling? Hvad er det t for ngoet....
Skriv et svar til: Hastighedsvektor + parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
