Matematik
integralregning
13. maj 2008 af
Beki (Slettet)
Jeg er i gang med at øve mig til skr. mat. og er gået i stå ved denn opgave.
På figuren ses en graf for en funktion, der har nulpunkterne -3, -2 og 2. sammen med førsteaksen afgrænser grafen to punktmængder m1 og m2. det oplyses, at arealerne af punktmængderner er henholdsvis 3/4 og 32.
a) bestem st. f(x) dx (a=-3 b=-2) og sf.f(x)dx (a=-3 b=2)
jeg har i Tii
solve(f(x)= (3)/(4) , x) er det den rigtige måde at gøre det på?
På figuren ses en graf for en funktion, der har nulpunkterne -3, -2 og 2. sammen med førsteaksen afgrænser grafen to punktmængder m1 og m2. det oplyses, at arealerne af punktmængderner er henholdsvis 3/4 og 32.
a) bestem st. f(x) dx (a=-3 b=-2) og sf.f(x)dx (a=-3 b=2)
jeg har i Tii
solve(f(x)= (3)/(4) , x) er det den rigtige måde at gøre det på?
Svar #1
13. maj 2008 af ibibib (Slettet)
Du skal bare se på om punktmængderne ligger over eller under x-aksen.
Integralet er lig med arealet når punktmængden ligger over x-aksen.
Integralet er lig med arealet når punktmængden ligger over x-aksen.
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
