Matematik

Geometri og trigonometri

13. maj 2008 af Rasmus1337 (Slettet)
hey, har brug for lidt hjælp til det her:

I trekant ABC er a= 53,47 - b= 41,58 - c= 68,75 beregn trekantens vinkler.

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af badooo (Slettet)

Og dit eget bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Cosinusrelationen:

Cos(A) = (b^2+c^2-a^2)/2bc

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2008 af mathon

benyt TI-89

MODE
Angle
2:DEGREE
Define f(x,y,z) = cos^-1((x^2+y^2-z^2)/(2x*y))

og
A = f(41.58,68.75,53.47)
B = f(68.75,53.47,41.58)
C = f(53.47,41.58,68.75)

Skriv et svar til: Geometri og trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.