Matematik
at løse en ulighed?
14. maj 2008 af
Ege90 (Slettet)
jeg prøver lige igen, håber der er nogen der kan hjælpe:)
jeg skal løse uligheden f(x)< eller = 4
jeg har tegnet to grafter ud fra de to ligninger der er givet.
hvad gør jeg så nu?
jeg skal løse uligheden f(x)< eller = 4
jeg har tegnet to grafter ud fra de to ligninger der er givet.
hvad gør jeg så nu?
Svar #2
14. maj 2008 af Ege90 (Slettet)
f(x)= -2x+2 for x= 1 og
x-1 for x>1
har tegnet dem ind i et kordinatsystem.
x-1 for x>1
har tegnet dem ind i et kordinatsystem.
Skriv et svar til: at løse en ulighed?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
