Matematik

a=/0

18. maj 2008 af Ole91 (Slettet)
Hej

Hvad betyder a = med / over =

altså a=/0

betyder det a kun må være 0







Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2008 af Esbenps

Det betyder, at a IKKE er lig 0.


Svar #2
18. maj 2008 af Ole91 (Slettet)

dvs. den må give alt andet enf 0, ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2008 af mathon

Jo
x forskellig fra 0

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2008 af Esbenps

#2
Det betyder, at a kan være alt andet end 0. Eksempelvis følgende funktion:



Her skriver man, at x ikke må være lig 0, fordi man ikke kan dividere med 0. x kan derimod antage samtlige andre værdier; bare ikke lige 0.

Skriv et svar til: a=/0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.