Matematik
toppunktformlen
20. maj 2008 af
jwan20 (Slettet)
(h,k)= (-b/2a, -d/4a)
va betyder (h,k)???
va betyder (h,k)???
Svar #1
20. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
Mon ikke der skal stå (x,y)?
Jeg har lige slået toppunktsformle for en parabel op i min formelsamling og den siger da noget i retningen af:
T((-b/2a),(-d/4a)), d=b^(2)-4ac
Liv1988
Jeg har lige slået toppunktsformle for en parabel op i min formelsamling og den siger da noget i retningen af:
T((-b/2a),(-d/4a)), d=b^(2)-4ac
Liv1988
Svar #2
20. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
Hey,
Jeg har lige fundet en rigtig sej hjemmeside, som du måske kan bruge:
http://home3.inet.tele.dk/pmh/Tema/graf.htm
Liv1988
Jeg har lige fundet en rigtig sej hjemmeside, som du måske kan bruge:
http://home3.inet.tele.dk/pmh/Tema/graf.htm
Liv1988
Skriv et svar til: toppunktformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
