Matematik
algebra
21. maj 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hvis der står: 10x+12 så kan man IKKE skrive sådan vel?: 22x??
Svar #2
21. maj 2008 af gudrun123 (Slettet)
nej, det kan man ikke.
prøv at sætte x = 2
så står der (10 gange 2) + 12 = 20 + 12 = 32
hvis det var det samme som 22x, så ville der stå 22 gange 2 = 44
prøv at sætte x = 2
så står der (10 gange 2) + 12 = 20 + 12 = 32
hvis det var det samme som 22x, så ville der stå 22 gange 2 = 44
Svar #4
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)
Nej.....
10x +12
Prøv at tænke på regningshieraki
1. Potenser
2. Parenteser
3. gange /divider
4. plus /minus
10x +12
Prøv at tænke på regningshieraki
1. Potenser
2. Parenteser
3. gange /divider
4. plus /minus
Skriv et svar til: algebra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
