Matematik
vektorer
17. marts 2003 af
kelme (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med denne opgave?
A(2,3) og B(6,1)
vektor V=(v1,v2)de skal dog stå nedenunder hinanden, med længeden kvadratroden 5, og at denne vektor danner en vinkel på 60 grader med vektoren AB
jeg skal finde skalarproduktet mellem de to vektorer AB * V
A(2,3) og B(6,1)
vektor V=(v1,v2)de skal dog stå nedenunder hinanden, med længeden kvadratroden 5, og at denne vektor danner en vinkel på 60 grader med vektoren AB
jeg skal finde skalarproduktet mellem de to vektorer AB * V
Svar #1
17. marts 2003 af Esmil (Slettet)
Her er mit bud:
Formel: a . b = |a|*|b|*cos(v)
AB = (6-2,1-3) = (4,-2)
|AB| = (4^2 + (-2)^2)^½ = 20^½
AB . V = 20^½ * 5^½ * cos(60¤) = 5
Formel: a . b = |a|*|b|*cos(v)
AB = (6-2,1-3) = (4,-2)
|AB| = (4^2 + (-2)^2)^½ = 20^½
AB . V = 20^½ * 5^½ * cos(60¤) = 5
Svar #2
17. marts 2003 af Lurch (Slettet)
Dette her burde fungere!
1) Find AB vektor.
AB vektor(4 , -2)
2) Find længden af AB vektor. |AB|=kvrod(20)
3)Indsæt de kendte værdier i formlen,
AB(prik)V=|AB|*|V|*cos(v)
AB(prik)V=kvrod(20)*kvrod(5)*cos(60)
AB(prik)V=5
1) Find AB vektor.
AB vektor(4 , -2)
2) Find længden af AB vektor. |AB|=kvrod(20)
3)Indsæt de kendte værdier i formlen,
AB(prik)V=|AB|*|V|*cos(v)
AB(prik)V=kvrod(20)*kvrod(5)*cos(60)
AB(prik)V=5
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
