Fysik
s-1 ?
24. maj 2008 af
weee (Slettet)
Hej
Jeg har brug for lidt hjælp.
jeg ved godt 1s-1=1Hz,
men er s-1 sekunder?
håber nogle kan hjælpe!!
Jeg har brug for lidt hjælp.
jeg ved godt 1s-1=1Hz,
men er s-1 sekunder?
håber nogle kan hjælpe!!
Svar #1
24. maj 2008 af mathon
s^(-1) = 1/s
frekvensenheden "antal" pr. sekund.
Et "antal" har ingen enhed, hvorfor enheden bliver 1/s = s^(-1) = Hz
frekvensenheden "antal" pr. sekund.
Et "antal" har ingen enhed, hvorfor enheden bliver 1/s = s^(-1) = Hz
Svar #3
24. maj 2008 af MrIversen (Slettet)
s^-1 betyder "pr. sekund". Så nej s^-1 kan ikke angive et tidsinterval, men angiver derimod et antal pr. sekund.
Fx. frekvens, der bliver målt i s^-1, det er netop svingninger pr. sekund.
Fx. frekvens, der bliver målt i s^-1, det er netop svingninger pr. sekund.
Svar #6
25. maj 2008 af klotte (Slettet)
# du er da dummere når du har brug for at hævde dig !
Her må man gerne spørge dumt for det lærer man af- heldigvis !
Her må man gerne spørge dumt for det lærer man af- heldigvis !
Skriv et svar til: s-1 ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
