Fysik
Konstant acceleration
15. september 2004 af
Weeelo (Slettet)
En bil kører med farten 29,05m/s og begynder at bremse. Bremseaccelerationen er konstant og har størrelsen 6,3m/s^2.
Beregn, hvor langt bilen kører fra det tidspunkt, hvor den begynder at bremse til den er standset.
-------------------
Jeg tror nok jeg skal bruge:
s=½*a*t^2+v0*t , men jeg synes jeg mangler en tid her. Er det en begyndelsestid? For den kan jeg nemmelig finde, da der har været nogle spørgsmål inden der går lidt ud på det..
Beregn, hvor langt bilen kører fra det tidspunkt, hvor den begynder at bremse til den er standset.
-------------------
Jeg tror nok jeg skal bruge:
s=½*a*t^2+v0*t , men jeg synes jeg mangler en tid her. Er det en begyndelsestid? For den kan jeg nemmelig finde, da der har været nogle spørgsmål inden der går lidt ud på det..
Svar #3
16. september 2004 af Lurch (Slettet)
Nej, det er ikke en begyndelses tid. Det er den tid det tager bilen at bremse fra 29,05m/s til 0m/s
v(t)=a*t + v0
0 = -6,3m/s^2 * t + 29,05m/s
v(t)=a*t + v0
0 = -6,3m/s^2 * t + 29,05m/s
Skriv et svar til: Konstant acceleration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
