Matematik
Omskrivning
28. maj 2008 af
ZOZ (Slettet)
Hej.
Nogen der kan hjælpe mig med at omskrive første og andet led i følgende:
4a^2x^2+4abx+b^2=d
Det skal give (2ax)^2+2*2ax*b+b^2=d
Men jeg kan ikke se hvorfor det skal se ud på denne måde.
Er der ikke en der kan vise mig hvad der er blevet */+/- med hvad? Det vil være super.
Nogen der kan hjælpe mig med at omskrive første og andet led i følgende:
4a^2x^2+4abx+b^2=d
Det skal give (2ax)^2+2*2ax*b+b^2=d
Men jeg kan ikke se hvorfor det skal se ud på denne måde.
Er der ikke en der kan vise mig hvad der er blevet */+/- med hvad? Det vil være super.
Svar #1
28. maj 2008 af Isomorphician
Tror dette link kan hjælpe dig:
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=368014
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=368014
Skriv et svar til: Omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
