Matematik
Reducer
02. juni 2008 af
kari2766 (Slettet)
Endnu et spørgsmål.
Reducer:
(1+a)(1-b)-a(1-b)+b
På forhånd tak
Reducer:
(1+a)(1-b)-a(1-b)+b
På forhånd tak
Svar #1
02. juni 2008 af peter lind
I de to første led er 1-b en fælles faktor. Sæt denne uden for en parantes.
Svar #2
02. juni 2008 af kari2766 (Slettet)
Jeg er stadig på bar bund... er ikke ligefrem et matematikgeni...
Svar #3
02. juni 2008 af Bruceboy (Slettet)
(1+a)(1-b)-a(1-b)+b =
1-b+a-ab-a+ab+b =
1
altså er facit lig med 1.
a, b og ab går ud med hinanden
1-b+a-ab-a+ab+b =
1
altså er facit lig med 1.
a, b og ab går ud med hinanden
Skriv et svar til: Reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
