Matematik
algebra
03. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Jeg er lidt i tvivl om denne opg. er udregnet korrekt:
(6x-3y)/(4)-(7y+2x)/(6)
forlængelse med 3 og 2, da fællesnævneren er 12
= (18x-9y)/(12)-(14y+4x)/(12)
= (18x-9y-14y+4x)/(12)
Her er jeg kommet lidt i tvivl, måske skulle man sætte det i parentes således: (18x-9y-(14y+4x))/12
(6x-3y)/(4)-(7y+2x)/(6)
forlængelse med 3 og 2, da fællesnævneren er 12
= (18x-9y)/(12)-(14y+4x)/(12)
= (18x-9y-14y+4x)/(12)
Her er jeg kommet lidt i tvivl, måske skulle man sætte det i parentes således: (18x-9y-(14y+4x))/12
Skriv et svar til: algebra
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
