Matematik

reducer

05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
Nogen der kan give mig hint til denne opg.

http://peecee.dk/upload/view/117599

Svar #1
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)

indtil videre har jeg kunnet se, at de måske skal trækkes sammen under ET kvadratrod.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2008 af Isomorphician

kvrod(4) og kvrod(9) kan jo umiddelbart regnes ud

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

Overvej, hvad sqrt(4)= og sqrt(9)=

Svar #4
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)

så vil det jo give:

(sqrt(x)+5)/(sqrt(x)), men i min bog står resultatet som: 6

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2008 af Isomorphician

(kvrod(x) + kvrod(4) + kvrod(9))/kvrod(x) =
(kvrod(x) + 5)/kvrod(x) =
kvrod(x)/kvrod(x) + (5/kvrod(x)) =
1 + (5/kvrod(x))

Svar #6
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)

#3 - er det det samme som 6?

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

#6 6 er ikke resultatet i opgaven, du har skrevet ind.

Svar #8
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)

det siger min bog :S

synes godt nok, at bøgerne tit ikke har ret

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)

#8 Bare fordi resultat listen siger noget andet, skal du bestemt ikke regne med, at den har ret :-)

Der er ofte fejl i dem (om de er bevidste, det må være forfatternes hemmelighed :-) )

- I øvrigt kan du have kigget på den forkerte opgave eller lignende.

Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.