Engelsk

Skriftlig engelsk stx A

05. juni 2008 af Libnan (Slettet)
Hej, skriftlig engelsk årsprøve hvordan foregår det?

Efter den nye reform er jeg i tvivl om. Får vi en lang novelle som der er forskellige opgaver med til som skal besvares eller hvordan foregår dette? Og er der en god måde at lave den på.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2008 af redbarnet (Slettet)

vores var en novelle på en 5 sider; opg.a) analyse+fortolkning og perspektivering til nogle andre tekster/billeder, som også var med i kompendiet. opg.b) var en sammenfatning af et eller andet.

- og til at starte med, så har man jo en prøve uden hjælpemidler:)

Svar #2
05. juni 2008 af Libnan (Slettet)

Ja nemlig. Problemet er bare at jeg spurgte vores engelsk lærer for 1 måned siden om vi kunne komme op i den prøve uden hjælpemidler så sagde han nej det kan vi ikke pga. vi ikke har arbejdet med den. Det kommer vi til i 3.G.

Kan det passe? Hvilken en skal vi så op i? Og desuden har vi jo aldrig øvet den uden hjælpemidler så tror ikke vi kan imorgen :s?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2008 af allan_sim

#2.
Årsprøver planlægges lokalt på skolerne, så hvis din lærer har besluttet, at I ikke skal have en del uden hjælpemidler, så skal I ikke det.

Hvad indholdet ellers i øvrigt, er umuligt at spå om af samme grund: Det er din lærers valg.

Svar #4
05. juni 2008 af Libnan (Slettet)

Ja tror jeg nemlig også. For vores paranel klasse har det på samme niveau A, og de får den med 1 time uden hjælpemidler. Så tror det er forskelligt, men hvis det er nu, kan du så forklar hvordan opgaverne er i den med 1 time uden hjælpemidler, bare så jeg ved lidt :)?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2008 af Occulta (Slettet)

Det er en række sproglige opgaver - fx at beskrive sproget i et lille stykke tekst, oversætte nogle sætninger, rette og forklare grammatiske fejl...

Svar #6
05. juni 2008 af Libnan (Slettet)

Okay det lyder fint nok. Så må man jo bare vise sin grammatiske del i den side, det er kun en årsprøve. Men mange tak :).

Skriv et svar til: Skriftlig engelsk stx A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.