Matematik
sammenligning af potens, eksponentiel og lineær
05. juni 2008 af
baremig12345 (Slettet)
Hej.
sammenligning af potens, eksponentiel og lineær funktioner..
både forskel og ligheder ?!
sammenligning af potens, eksponentiel og lineær funktioner..
både forskel og ligheder ?!
Svar #1
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)
Tja:
Lineær:
f(x)=ax+b
Eksponentiel:
f(x)=b*a^x
Pontensiel:
f(x)=b*x^a
Prøv nu at sammenligne og forklar.
Vi skal trods alt ikke lave hele eksamensspørgsmålet for dig ;-)
Lineær:
f(x)=ax+b
Eksponentiel:
f(x)=b*a^x
Pontensiel:
f(x)=b*x^a
Prøv nu at sammenligne og forklar.
Vi skal trods alt ikke lave hele eksamensspørgsmålet for dig ;-)
Skriv et svar til: sammenligning af potens, eksponentiel og lineær
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
