Engelsk

bandeord :S

06. juni 2008 af frutti4 (Slettet)
Hej..

Hvordan siger man: du kan rende mig i røven?
på engelsk?
Er det : bit my ass?
håber der er nogle som kan svare for skal bruge det til en opgave i skolen. :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2008 af Puma07 (Slettet)

Plejer man ikke at sige; "Kiss my ass"?

HAHA!! - Til folkeskole-formål .. lol :')

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

Formegentlig nærmere: bite my ass (am) / bite my arse (eng).

Jeg kan bedre lide den engelske udgave for det sprog egner sig slet ikke til at bande på. :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2008 af gulbeyaz (Slettet)

#1, Jo "kiss my ass" så vidt jeg ved :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

Du kan sørme også godt bruge "bite my ass", om det er representativt i en skoleopgave er en anden ting. Men hvis det er direkte tale, kan det jo være nødvendigt for at fremhæve en pointe..

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

#0 Et godt britisk udtryk er også "stuff/stick it!"

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2008 af Puma07 (Slettet)

#2 - Jeg kan bedre lide det amerikanske - haha :p '
hvorfor mon? :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2008 af Rochester (Slettet)

#1.
"HAHA!! - Til folkeskole-formål". Det er jo tydeligvis til et klagebrev!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. juni 2008 af Puma07 (Slettet)

#7 - lige, hvad jeg også tænkte!!! D;

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. juni 2008 af chinabox (Slettet)

7# Hahahaha!!!

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. juni 2008 af Shizka (Slettet)

Siger man ikke bare "bite me"?

Brugbart svar (0)

Svar #11
07. juni 2008 af Rochester (Slettet)

"du kan rende mig i røven! (idiom, neutral)

= fuck you!
= kiss my ass!
= (am.) get fucked!
= (am.) go fuck yourself!
= (am.) bite my ass!
= (am.) toss my salad!
= (am.) kiss my grits!
= (br.) kiss my arse!
= (br.) lick my arse!
= (br.) my arse!
(...)"

Brugbart svar (0)

Svar #12
10. juni 2008 af miiiiiaw (Slettet)

jeg siger altid bare "screw you"..

Skriv et svar til: bandeord :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.