Matematik
monotionoforhold og ekstrema
07. juni 2008 af
sabine05 (Slettet)
Jeg siddder lige med emnet monotioniforhold og ekstrema og sidder simpelthen fast.
Når man skal bestemme monotoniforholdet skal man lave den der fortegnsvaritaion til f'(x)
DEr står så i bogen.
x^2 - 4 = 0
x^2 = 4
(kvadratrod)x^2 = +-(kvadratrod)4
x = - 2 eller x=2
De har så tegnet ar den går oppe fra plus ned i - 2 går en til 2 og går i plus igen?
Her er mit spørgsmål hvordan er det lige jeg ved at den går sådan ? :/
(er meget dårlig til matematik)
Når man skal bestemme monotoniforholdet skal man lave den der fortegnsvaritaion til f'(x)
DEr står så i bogen.
x^2 - 4 = 0
x^2 = 4
(kvadratrod)x^2 = +-(kvadratrod)4
x = - 2 eller x=2
De har så tegnet ar den går oppe fra plus ned i - 2 går en til 2 og går i plus igen?
Her er mit spørgsmål hvordan er det lige jeg ved at den går sådan ? :/
(er meget dårlig til matematik)
Skriv et svar til: monotionoforhold og ekstrema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
