Matematik
integralregning
20. september 2004 af
cs (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe med disse tre opgaver, går ud fra at jeg skal bruge substitution, men har svært ved at finde t.
int(e-2e)=1/(x*lnx)dk
int(e-2e)=lnx/x^3dx
int(e-e^2)=1/(x*(lnx)^3)dx
håber nogle vil hjælpe, på forhånd tak
int(e-2e)=1/(x*lnx)dk
int(e-2e)=lnx/x^3dx
int(e-e^2)=1/(x*(lnx)^3)dx
håber nogle vil hjælpe, på forhånd tak
Svar #1
20. september 2004 af frodo (Slettet)
hvad??
der mangler vist et differentiale på venstre siden. Men den er så på højre! Det giver ikke meget mening.
der mangler vist et differentiale på venstre siden. Men den er så på højre! Det giver ikke meget mening.
Svar #3
20. september 2004 af frodo (Slettet)
du skriver noget med at et integral er lig med noget andet.
Et integral afsluttes med et differentiale (dx), men det gør du ikke. Så jeg forstår ikke helt hvad du skal gøre!
Et integral afsluttes med et differentiale (dx), men det gør du ikke. Så jeg forstår ikke helt hvad du skal gøre!
Svar #5
20. september 2004 af frodo (Slettet)
nå det er bestemte integraler!!
Okay har fattet den nu!
1)int(e-2e)(1/(x*lnx)dx)=int(e-2e)(1/x*1/lnx)dx
t=lnx => dt=1/x*dx
int(1-ln2e)(1/t)dt=[ln|t|](1-ln2e)
Okay har fattet den nu!
1)int(e-2e)(1/(x*lnx)dx)=int(e-2e)(1/x*1/lnx)dx
t=lnx => dt=1/x*dx
int(1-ln2e)(1/t)dt=[ln|t|](1-ln2e)
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
