Matematik
Lineær sammenhæng
10. juni 2008 af
mettler (Slettet)
opgaven lyder.
Lineær sammenhæng.
Redegør for forskriften y = ax+b. Geometrisk fortolkning.
kan i hjælpe med nogle svar??
Lineær sammenhæng.
Redegør for forskriften y = ax+b. Geometrisk fortolkning.
kan i hjælpe med nogle svar??
Svar #1
10. juni 2008 af cob (Slettet)
Betydning af a og b (hælding og skæring med y aksen) Lav f.eks. et "sildeben" tegn og forklar fremgangsmåden......
Hvad man kan bruge det til i praksis...f.eks et telefon abbonement med en månedlig abonnementspris på 50.00 kr som er b og en minutpris på 0.80 r som er a. x er antal minutter der tales i løbet af en måned. y= den samlede pris....y=0,80x+50,00
Hilsen
cob
Hvad man kan bruge det til i praksis...f.eks et telefon abbonement med en månedlig abonnementspris på 50.00 kr som er b og en minutpris på 0.80 r som er a. x er antal minutter der tales i løbet af en måned. y= den samlede pris....y=0,80x+50,00
Hilsen
cob
Skriv et svar til: Lineær sammenhæng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
