Engelsk
analyser
11. juni 2008 af
persian_life (Slettet)
Hej,.,
hvordan analysere man en engelsk tekst´hvis d er en Fiction.... ??
hvordan analysere man en engelsk tekst´hvis d er en Fiction.... ??
Svar #1
11. juni 2008 af Da-ted (Slettet)
Ligesom du analyserer en dansk tekst. Så forskellige er vi heller ikke:)
Svar #2
11. juni 2008 af persian_life (Slettet)
ved du hvad er forskel mellem Novelle og Short Stroy?...
Svar #3
11. juni 2008 af Occulta (Slettet)
Novelle = dansk
Short story = engelsk
:-)
(PS: En roman hedder "novel" på engelsk - måske er det sådan en, du tænker på?)
Short story = engelsk
:-)
(PS: En roman hedder "novel" på engelsk - måske er det sådan en, du tænker på?)
Skriv et svar til: analyser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
