Biologi
Meiose og mitose!! årh!
12. juni 2008 af
FaTiMa-Numberuno (Slettet)
Hej :)
er der nogen der kan hjælpe med kort og præcist forklare hvad de forskellige faser i de to celledelinger er og hvad de går ud på?
har prøvet wikipedia (og andre netsider) som eller altid plejer at hjælpe, men ikke denne gang.
På forhånd tak :)
er der nogen der kan hjælpe med kort og præcist forklare hvad de forskellige faser i de to celledelinger er og hvad de går ud på?
har prøvet wikipedia (og andre netsider) som eller altid plejer at hjælpe, men ikke denne gang.
På forhånd tak :)
Svar #1
12. juni 2008 af zgtaf (Slettet)
Mitose = Den normale celledeling, der deler cellen i 2.
Meiose = Den særlige celledeling, som kun foregår i kønscellerne, som deler cellen i 4.
Ret mig, hvis jeg tager fejl.
Meiose = Den særlige celledeling, som kun foregår i kønscellerne, som deler cellen i 4.
Ret mig, hvis jeg tager fejl.
Svar #2
16. juni 2008 af kromann-hansen (Slettet)
hvis du slår op i gyldendals bio leksikon står der:
Meiose = reduktionsdeling, celledeling hvorved der dannes kønsceller med det halv kromosomtal i forhold til udgangscellen
Mitose = celledeling hvor ved der dannes en celle som er genetisk identisk med udgangscellen..
tror det er noget alla det samme som står der i forvejen..!!
Meiose = reduktionsdeling, celledeling hvorved der dannes kønsceller med det halv kromosomtal i forhold til udgangscellen
Mitose = celledeling hvor ved der dannes en celle som er genetisk identisk med udgangscellen..
tror det er noget alla det samme som står der i forvejen..!!
Skriv et svar til: Meiose og mitose!! årh!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
