Matematik

Sinus og Cosinus

13. juni 2008 af Hansdenstorehehe (Slettet)
Når man kigger på en enhedscirkel hvor radius(hypotenus) i den retvinklede trekant = 1, hvordan forklarer man så hvorfor at den hosliggende linje til vinkel V = Cos(v) og at den modstående linje = Sin(V) ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2008 af mathon

...det skal ikke forklares.

Det er en sammenhæng pr. definition:
se
http://peecee.dk/upload/view/117849

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2008 af Esbenps

Jeg kan ikke lige se, hvilken relevans linket i #1 har mht. noget i den her tråd.

#0
Det er simpelthen definitionen på sinus og cosinus, at den hosliggende linje har længden cos(v) og den modstående linje har længden sin(v).

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2008 af mathon

#2
...den var sandelig også UMULIG at få øje på!!!-:)
det var nedenstående Link, jeg troede at have sendt, men har åbenbart haft andet i udklipsholderen
se
http://peecee.dk/upload/view/115522

Svar #4
13. juni 2008 af Hansdenstorehehe (Slettet)

#2

okay dvs. det kan ikke bevises eller hvad? det er bare sådan det er? (:

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. juni 2008 af Esbenps

#4
Ja, sådan er det bare. Det er definitionen...

Skriv et svar til: Sinus og Cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.