Matematik
Haster
16. juni 2008 af
kroelle91 (Slettet)
hej studieportalen.dk,
Umiddelbart det allersidste spørgsmål inden for min matematik eksamen.
Gør rede for de karakteristke egenskaber for de tre vækstmodeller: lineær vækst, eksponentiel vækst og potenvækst.
Jeg har kigget i min bog, men fatter ingenting da det er ren volopyk.
mvh Jakob
Umiddelbart det allersidste spørgsmål inden for min matematik eksamen.
Gør rede for de karakteristke egenskaber for de tre vækstmodeller: lineær vækst, eksponentiel vækst og potenvækst.
Jeg har kigget i min bog, men fatter ingenting da det er ren volopyk.
mvh Jakob
Svar #1
16. juni 2008 af Zalam (Slettet)
Kan du gøre rede for de forskellige "konstanters" egenskaber i de tre funktioner?
fx hvis hvad a og b er i den linevækst?
Eller hvad det betyer hvis a bliver kæmpe stor i en potensfunktion?
fx hvis hvad a og b er i den linevækst?
Eller hvad det betyer hvis a bliver kæmpe stor i en potensfunktion?
Svar #2
16. juni 2008 af kroelle91 (Slettet)
Ja det kan jeg godt :)
- Det jeg umiddelbart har brug for hjælp til, er bare lige kort, at remse de karakteristiske egenskaber for hver vækst op.
På forhånd tak
- Det jeg umiddelbart har brug for hjælp til, er bare lige kort, at remse de karakteristiske egenskaber for hver vækst op.
På forhånd tak
Svar #3
16. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)
En lineær vækst y=ax+b er en plus-plus vækst.
En eksponentiel vækst y=ba^x er en plus-gange vækst.
En potensvækst y=bx^a er en gange-gange vækst.
En eksponentiel vækst y=ba^x er en plus-gange vækst.
En potensvækst y=bx^a er en gange-gange vækst.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
