Fysik
HJÆÆLP!
17. juni 2008 af
Wickifs (Slettet)
jeg vil virkelig gern ehavde noget hjælp til hvad brændvælrdi er, eller en formel for hvorn jeg regner brændværdien for noget ud! Formel er meget vigtigt.
Jeg har denne her;
Variabler
B = brændværdi
V = Volumen
M = Masse
Formler
?E = Bm * M ?E = Bv * V
jeg forstår den ikke hvad er det der sker, hvad er mit delta e, og jamen jeg er så forvirret.
Jeg har denne her;
Variabler
B = brændværdi
V = Volumen
M = Masse
Formler
?E = Bm * M ?E = Bv * V
jeg forstår den ikke hvad er det der sker, hvad er mit delta e, og jamen jeg er så forvirret.
Svar #1
17. juni 2008 af QaZZaQ
Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx
Brændværdien er den mængde energi der frigives ved afbænding af et bestemt stof.
Bv er volumen brændværdien, altså energien der frigives pr. volumen.
Bm er masse brændværdien, altså energien der frigives pr. masse.
delta E er energien der frigives i form af varme.
Brændværdien er den mængde energi der frigives ved afbænding af et bestemt stof.
Bv er volumen brændværdien, altså energien der frigives pr. volumen.
Bm er masse brændværdien, altså energien der frigives pr. masse.
delta E er energien der frigives i form af varme.
Skriv et svar til: HJÆÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
