Matematik
tar 2sek
18. juni 2008 af
Small311 (Slettet)
Er det her et bevis for tangentligningen?
a = (y2-y1)/(x2-x1) <=>
f'(x0) = (y-y0)/(x-x0) <=>
f'(x0)(x-x0) = (y-y0) <=>
f'(x0)(x-x0)+ y0 = y <=>
y = f'(x0)(x-x0)+ f(x0)
a = (y2-y1)/(x2-x1) <=>
f'(x0) = (y-y0)/(x-x0) <=>
f'(x0)(x-x0) = (y-y0) <=>
f'(x0)(x-x0)+ y0 = y <=>
y = f'(x0)(x-x0)+ f(x0)
Skriv et svar til: tar 2sek
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
