Studievejledning
kan i svar med sikkerhed vedr. karakter om man er bestået
18. juni 2008 af
jwan20 (Slettet)
hej,
jeg gå på HF, og idag er karakterne fra skriftlige eksamerne blivet lagt ind.
men jeg havde spørgsmål vedr. matematik.
matematik som helhed både skriftlig og mundtlig står hver for sig selv
altså der stå.
skriftlig 0,75= 4
mundtlig 0,75=00
altså hver af dem har en vægt på 0,75 dvs. begge har 1,5
men sådan som det ser ud.
er spørgsmålet har jeg bestået matematik som helhed, el. ej?????, fordi nogen siger bare man bestå en af dem med karaktet 4 og over så har man bestået faget.fordi man divider den karakter med 2, så giver det et karakter lig med 2 el. over.
så hvor vidt er det rigtigt i mit tilfælde??? har jeg bestået matematik.
idet jeg vil/skal supler vider til A
jeg gå på HF, og idag er karakterne fra skriftlige eksamerne blivet lagt ind.
men jeg havde spørgsmål vedr. matematik.
matematik som helhed både skriftlig og mundtlig står hver for sig selv
altså der stå.
skriftlig 0,75= 4
mundtlig 0,75=00
altså hver af dem har en vægt på 0,75 dvs. begge har 1,5
men sådan som det ser ud.
er spørgsmålet har jeg bestået matematik som helhed, el. ej?????, fordi nogen siger bare man bestå en af dem med karaktet 4 og over så har man bestået faget.fordi man divider den karakter med 2, så giver det et karakter lig med 2 el. over.
så hvor vidt er det rigtigt i mit tilfælde??? har jeg bestået matematik.
idet jeg vil/skal supler vider til A
Svar #1
18. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)
"Når en uddannelse har et specifikt adgangskrav i form af krav om et bestemt fag på et bestemt niveau, skal de afsluttende karakterer i dette fag være bestået med minimum 2,0 (6,0 i 13-skalaen) i gennemsnit."
Kilde: www.kortlink.dk/5euy
Med en smule matematik giver det:
(4 + 0)/2 = 2
Altså har du så vidt jeg er orienteret bestået matematik B.
Kilde: www.kortlink.dk/5euy
Med en smule matematik giver det:
(4 + 0)/2 = 2
Altså har du så vidt jeg er orienteret bestået matematik B.
Skriv et svar til: kan i svar med sikkerhed vedr. karakter om man er bestået
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
