Matematik
Bevis for Pythagoras' sætning
20. juni 2008 af
'Caroline. (Slettet)
Bevis Pythagoras' sætning om den retvinklede trekant?
Svar #1
20. juni 2008 af klotte (Slettet)
http://en.wikipedia.org/wiki/Pythagoras
find det på den danske side hvis du ikke forstår det
find det på den danske side hvis du ikke forstår det
Svar #2
20. juni 2008 af JKL-31 (Slettet)
Det er lidt svært at vise, når jeg ikke har en tegning, men jeg prøver..
(a + b)^2 = 4·½ ab + c^2
a^2 + b2 + 2ab
2ab – 2ab
a^2+b^2
a^2 + b^2 = c^2
Her er et link du kan bruge: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/geometri-2/applets/pythafor/pythafor.html
Det viser hvordan jeg er kommet frem til ovenstående beregninger...
Håber, at du nu forstår det ;-)
(a + b)^2 = 4·½ ab + c^2
a^2 + b2 + 2ab
2ab – 2ab
a^2+b^2
a^2 + b^2 = c^2
Her er et link du kan bruge: http://www.itc.fa.dk/software/ies-math/geometri-2/applets/pythafor/pythafor.html
Det viser hvordan jeg er kommet frem til ovenstående beregninger...
Håber, at du nu forstår det ;-)
Skriv et svar til: Bevis for Pythagoras' sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
