Andre fag

Nogen som har været til en mediefagseksamen/film/tv-eksamen?

22. juni 2008 af Ylva (Slettet)
Jeg skal op om ikke så længe og vil derfor høre om der er nogen der har prøvet en mediefag-eksamen før? Jeg er interesseret i at få lidt at vide om den, da vi stort set ikke rigtig har fået noget at vide om den i skolen. Er indforstået med tiden i forberedelsesrummet, osv., men jer der har været oppe; hvor lang tid kan man bruge på film-citatet? Hvad er smartest at gøre mht. strukturering osv. ? Andet jeg bør vide ang. den eksamen?

Mange tak på forhånd :)

Brugbart svar (2)

Svar #1
22. juni 2008 af MetteBB9210 (Slettet)

Vi fik afvide, at vi skulle bruge 15 min på snak omkring det ukendte citat, 10 min til vores egen produktion, hvor 5 min var vores egen del og 5 min til spørgsmål fra lærer og censor og så 5 min votering...
Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fortalte om mit ukendte citat, vi havde fået udleveret en måde at gennemgå det på...

Brugbart svar (2)

Svar #2
23. juni 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Det kommer nok an på hvilken ordning du skal op efter. Da jeg havde faget på HH, var der to seperate eksaminationer. Først ind som gruppe og forsvare vores projekt. Derefter individuelt med filmcitat og alt det.

Jeg havde ikke lige fattet at der var knapper under en klap på fjernbetjeningen, så jeg kunne ikke pause filmen, gik i panik og fik slet ikke skrevet noget ned til filmen eller noget, fordi jeg bøvlede med at spole frem og tilbage hver gang, for alt den tid der gik fra jeg trykkede play til jeg kunne se noget på tv'et (signal-forsinkelse). Jeg begyndte først at analysere filmcitatet (fra natural born killers i øvrigt) i hovedet, da jeg sad derinde - nok den mest nervepirrende mundtlige eksamen jeg har været til, for var rasende over det "dårlige udstyr som ikke engang kunne pause" :D )

Brugbart svar (2)

Svar #3
24. juni 2008 af Sommerflue (Slettet)

Jeg var til eksamen i film og tv for 11 år siden, så jeg tvivler på, om jeg er til nogen større hjælp. Den var ret nem, så meget husker jeg.

Skriv et svar til: Nogen som har været til en mediefagseksamen/film/tv-eksamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.