Matematik

kvadratsætninger

27. september 2004 af E-st (Slettet)
Heey... Jeg sidder lige med et par stykket til min mat-aflevering til i morgen om jeg ikke kan hitte ud af... de er fra MAT1...

i anden er angivet som "

Forkort følgende brøker:

O= 2x"+32-16x
-----------
(x-2)x-4-2(x-4)


p= 4x"+16-16x
----------
3x-6


Hvad så med: Undersøg om nedstående er korrekt
(det er det højjest sandsynlig ikke men vil I ikke være venlige at skrive hvorfor??)


2 2 4 2
---- + ---- - ---- = ----
ab-b" a"+ab a"-b" ab


Jeg håber at I vil/kan hjælpe mig... på forhånd tak!!!!

Mvh Rasmus

Svar #1
27. september 2004 af E-st (Slettet)

den var ikke meget for de steder jeg havde adskildt med mellemrum... jeg adskiller dem lige med ´´´´´´ i stedet...

Svar #2
27. september 2004 af E-st (Slettet)

Heey... Jeg sidder lige med et par stykket til min mat-aflevering til i morgen om jeg ikke kan hitte ud af... de er fra MAT1...

i anden er angivet som "

Forkort følgende brøker:

O= 2x"+32-16x
´´-----------
´(x-2)x-4-2(x-4)


p= 4x"+16-16x
´´----------
´´´´3x-6


Hvad så med: Undersøg om nedstående er korrekt
(det er det højjest sandsynlig ikke men vil I ikke være venlige at skrive hvorfor??)


2´´´´´´ 2 ´´´´4´´´´´´ 2
---- + ---- - ---- = ----
ab-b"´´a"+ab´´a"-b" ´´ab


Jeg håber at I vil/kan hjælpe mig... på forhånd tak!!!!

Mvh Rasmus

Svar #3
27. september 2004 af E-st (Slettet)

jeg beklager.. men kan ikke få det hele til at være under hinden.. håber at I kan se hvad jeg mener...;)

Mvh Rasmus

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2004 af erdos (Slettet)

Sæt bare parantes om tæller og nævner.

(....bla bla...) / (... bla bla...)

så er det en smule lettere...

Skriv et svar til: kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.