Engelsk

Tvivl om 2 sætninger

15. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Er i gang med at oversætte en engelsk tekst. Er virkelig virkelig i tvivl om disse oversættelser, jeg har lavet. Håber at I kan hjælpe,

Jeg væmmes ved mig selv i spejlet.   =  I am disgusted with myself in the mirror

Men det synes klart, at konflikten med din mor har været medvirkende årsag til at du har besluttet dig for at blive opereret i håb om, at lægge større afstand mellem jer

but it seems clear that the conflict with your mother has been a contributor to your decision of having an operation in hopes of putting a larger distance between you.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2008 af Isomorphician

mine forslag:

contributor = contributing factor

an operation = surgery

larger distance = further distance


Skriv et svar til: Tvivl om 2 sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.