Matematik

Ensvinklede Trekanter

19. august 2008 af cloudo (Slettet)

jeg har 2 ensvinklede trekanter, og jeg er kommet frem til at regnestykket er:

x / 200-x = 30 / 90

(jeg ved at jeg skal gange overkryds, men er der nogen der ved hvordan man gør? ved ik hvad 30 * 200-x giver osv.) mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: x/(200-x) = 30/90 <=> x/(200-x) = 1/3 <=> x=(200-x)/3 <=> 3x=200-x <=> 4x=200 <=> x=50


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2008 af Isomorphician

x/(200-x) = 30/90

90x/(200-x) = 30

90x = 30(200-x)

90x = 6000 - 30x....


Svar #3
19. august 2008 af cloudo (Slettet)

 Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Det var så lidt. Husk at flagge brugbare indlæg som brugbare.


Svar #5
19. august 2008 af cloudo (Slettet)

det vidste jeg ikk, det må være noget nyt... jo skal nok fremover.


Skriv et svar til: Ensvinklede Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.