Engelsk

Lidt rette hjælp til lille oversættelse dansk-engelsk

19. august 2008 af JSP91 (Slettet)

Teksten på dansk ser således ud, og skal oversættes til engelsk.

Er enæggede tvillin.ger altid lige høje? Vil de begge være højre- eller venstrehånded.e? Og er det korrekt, at tvillinger ofte. er så tæt forbundne, at det kan skade dem, hvis de bliver adskilt – for eksempel ved forældrenes skilsmissse?

Forskerne svarer nej til alle tre spørgsmå, men de er samtidig enige om, at tvilinger udgør et eneståene materiale, når det gælder om at finde årsagerne til de sygdomme, der generel findes i befolkningen.

Samtidig kan forskerne bruge tvilinger til at vurdere, hvor meget livstilen har indflydelse på vores helbred, ligesom man kan afveje, hvad der er arveligt betinget, og hvad der skyldes miljø.

 Jeg har prøvet, men er ikke helt sikker på om det er rigtigt. Ville være rart hvis en kunne kommenterer på mine fejl, som der helt sikkert er..
</o:p>

Are identical twins always equally tall? Will they both be right- or lefthanded? And is it true that twins often are so close connected that it might hurt them if they are separated – for instance by the parents’ divorce?</o:p>

The scientists reply no to all three questions, but at the same time they agree that twins constitute an extraordinary material when it comes to finding the causes to the illness’ which generally are found in the population. </o:p>

At the same time the scientists are able to use twins to judge how much the way of life impacts on our health, just as one are able to weigh what is heritable (er I tvivl om der skal stå heritably) determined and what is due to the environment.

 

Mange tak for hjælpen og evt. kommenrarer/rettelser ;)</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2008 af Isomorphician

right- or lefthanded = right- or left-handed.

close connected = closely connected

The scientists = Scientists

illness' = illnesses

on our health = our health

just as one are able to weigh what is heritable = just as you can weigh what is hereditarily....

due to the environment = caused by environment.


Skriv et svar til: Lidt rette hjælp til lille oversættelse dansk-engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.