Andre fag
Effekt fysik! Jeg har brug for noget hjælp!!
31. marts 2003 af
sigurd (Slettet)
Hej Jeg har en opgave jeg har svært ved at løse.
Kan en 10 A-skiring holde til at blive belastet med flg. apparater på én gang:
køleskab 130w, el.pærer 4x60W,elvaffeljern 900W, emhætte 150W.
Jeg vil blive glad, hvis nogen kunne hjælpe mig med opgaven.
På forhånd tak!
Kan en 10 A-skiring holde til at blive belastet med flg. apparater på én gang:
køleskab 130w, el.pærer 4x60W,elvaffeljern 900W, emhætte 150W.
Jeg vil blive glad, hvis nogen kunne hjælpe mig med opgaven.
På forhånd tak!
Svar #1
31. marts 2003 af Jean
Hvor mange volt regner du med. Hvis du regner med 235 som nok er det normale ? kan sikringen holde 10 A * 235 volt = 2350 watt
Svar #3
31. marts 2003 af Lurch (Slettet)
Den elektriske effekt er givet ved
P=U*I
Spændingen over husholdnings komponenter er ca. 230V, og din sikring kan klare 10A. Den maksimale effekt er derfor
P=230V*10A=2300W
Den samlede effelt fra dine komponenter er
(130+4*60+900+150)W=1420W
Sikringen kan alts¨sgatens klare alle komponenterne samtidig
P=U*I
Spændingen over husholdnings komponenter er ca. 230V, og din sikring kan klare 10A. Den maksimale effekt er derfor
P=230V*10A=2300W
Den samlede effelt fra dine komponenter er
(130+4*60+900+150)W=1420W
Sikringen kan alts¨sgatens klare alle komponenterne samtidig
Svar #4
31. marts 2003 af SP anonym (Slettet)
Det er bare i orden tak for hjælpen. Jeg håber du vil blive ved med at hjælpe mig.
Skriv et svar til: Effekt fysik! Jeg har brug for noget hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
