Matematik

Acceleration

25. august 2008 af youknowm3 (Slettet)

Der er givet følgende formel, hvor s står for vejlængden, t for tiden og a for accelerationen (målt i passende enheder)

s = 1/2 * a * t2

a) bestem a, når s = 500 og t = 17.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af Eksamenshaj. (Slettet)

Du sætter s = 500 og t = 17, hvorefter du isolerer a. Denne her er for simpel, du bør prøve lidt mere.

Hvad er problemet?


Svar #2
25. august 2008 af youknowm3 (Slettet)

problemet er en fordrukken sommerferie, så jeg har glemt halvdelen af hvad jeg har lært


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2008 af Eksamenshaj. (Slettet)

#2

Men så tag fat om selve problemet og lær det.


Svar #4
25. august 2008 af youknowm3 (Slettet)

og hvordan isolere man a?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2008 af mathon

#4

s = 1/2 * a * t2

2s = a * t2

a = (2s)/t2


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. august 2008 af mathon

...hils alle på antabusholdet!!!  :-)


Svar #7
25. august 2008 af youknowm3 (Slettet)

hallo det ikk VUC, men skal jeg da nok haha


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.