Matematik

simple ligninger :(

25. august 2008 af tazz0r (Slettet)

nogen der vil hjælpe?

314 = 13(x – 2) – (12x – 13) – 2(150 + x)

1,2-3,5/2x=4,2/6x


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2008 af Isomorphician

314 = 13(x-2) - (12x-13) - 2(150+x) ⇔

314 = 13x - 26 - 12x + 13 - 300 - 2x...

...

1,2 - (3,5/2x) = 4,2/6x ⇔

1,2(6x) - ((3,5(6x))/2x) = 4,2 ⇔

7,2x - 21x/2x = 4,2...


Skriv et svar til: simple ligninger :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.