Matematik

potensfunktion

26. august 2008 af Ege90 (Slettet)

Hej derude.

jeg skal isolere x i denne funktion

f(7,3)=2,08344x0,215723

jeg mindes noget med at bruge logaritme, men jeg kan ikke huske hvordan og hvilken rækkefølge!

håber der er nogen der kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2008 af dnadan (Slettet)

Logaritmer er ikke nødvendigt i denne opgave.

Brug én af dine potensregneregler. ( (ab)1/b=ab/b=a)

Mvh. Dan


Svar #2
26. august 2008 af Ege90 (Slettet)

nårh nej det er også rigtig ;) Tak


Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.