Matematik

Til imorgen

26. august 2008 af ilhaam (Slettet)

Find den manglende størrelse i følgende kegler:

a. V= 8cm i tredje  og G= 6cm i anden

b. V= 3,64cm i tredje og G= 8,4cm i anden

c. V= 4,68cm i tredje og h= 1,3cm

d. V= 2,67cm i tredje og h= 2cm

e. V= 568,6m i tredje og r= 32dm

f. V= 169,46m i tredje og r= 1,37


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2008 af Isomorphician

Rumfang af kegle = (1/3)*pi*(r^2)*h

Husk på at G = pi*(r^2)


Svar #2
26. august 2008 af ilhaam (Slettet)

hmm oka tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. august 2008 af mathon

...hvoraf
h = 3V/(πr2)
og
r = √(3V/(hπ))


Skriv et svar til: Til imorgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.