Matematik

hjælp

26. august 2008 af sunshine87 (Slettet)

når spinat blancheres ændere vitaminindholdet sig efter forskriften y=31,5*0.887t

a) bestem t for y=19

natratindholdet i spinat ændrer sig samtidig og følger forskriften y=20,3+61,4*0,884t

b) bestem t når natratindholdet er 15


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2008 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=411142


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.