Matematik

vektor =

27. august 2008 af Kamelkalle (Slettet)

En vektor kan være paralel med en anden II

Den kan være vinkelret på en anden.

Og den kan være = ... Hvad betyder det? Er de er lige store?

Eks. når man siger (længde) IABI = ISPI . Betyder det så ikke at de er lige store ?

Hvad er forskelen på de to?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af peter lind

Hvis a=b (a og b er vektorer) betyder det at de har samme størrelse og retning.

Hvis |a|=|b| er de lige store, men kan godt have forskellige retninger.


Skriv et svar til: vektor =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.