Matematik

hjælp til en række opgaver

28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Jeg er helt på bar bund med hensyn til følgende opgaver og søger hjælp til løsningen af dem:

1. Skriv dette interval op som en ulighed: I = ]2 ; 4]

2. Skriv dette interval op på samme måde som ovenfor: J = {x ∈ R | 1 ≤ x < 3}

3. Skriv disse mængder op: I ∪ J and I ∩ J

4. Om tre mængder A, B og C ved vi at 2 ∈ A, 2 ∈ B and 2 ∉ C. Kun to af følgende udsagn kan være sande. Skriv i disse to tilfælde eksempler på mængder A, B og C, der gør udsagnene sande.

A ∪ B = C
A ∪ C = B
A ∩ B = B
A ∩ C = B


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Ad 1: Hvilke værdier ligger i intervallet?

Ad 2: Hvor går dit interval fra og til?


Svar #2
28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

1. Er intervallet ikke 2 til 4?

2. Er intervallet ikke 1 til 3?

Jeg ved blot ikke hvordan det skrives hvis det er korrekt.


Skriv et svar til: hjælp til en række opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.