Matematik

faktoropløsning

30. august 2008 af Hunden-king (Slettet)

Hej.

Nogen der ved hvad man skal gøre,  når det står: opskriv faktoroplsningen??


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2008 af mathon

omskriv til gangestørrelser

3*4 = 12

3 og 4 hedder faktorer

eks:

4x2 - 2x = 2x*2x - 2x*1 = 2x*(2x-1)
4x2 - 2x er opløst i faktorerne 2x og (2x-1)


Skriv et svar til: faktoropløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.