Matematik

Hjælp til 2 opgaver.

31. august 2008 af Christian19900 (Slettet)

9. Grafen for en hyperbel går gennem punkterne (3,2) og . Bestem a og x0.

Der er givet to funktioner: f er lineær med hældningskoefficient a = -3 .
Punktet (x,y) = (0,16) ligger på grafen.
g er eksponentielt aftagende med forskriften
Hvilken funktion har den største funktionsværdi i x = 5?
 

De to opgaver vil jeg gerne have hjælp til.

Gerne med facit og forklarende tekst.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af janko (Slettet)

"Gerne med facit og forklarende tekst."!...

Bevares... ellers andet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2008 af dnadan (Slettet)

9. Overvej, hvad er den generelle forskrift for en hyperbel?

10. Find forskriften for den lineære funktion (du har a og et punkt, hermed kan b isoleres)

Sammenlign herefter:

flineær(5)=...

med

feksponentiel(5)=...

Du beder om hjælp til opgaverne, men vil gerne have, at vi laver det hele? Det lugter lidt af snyd.

Men nu har du fået nogle hints, som du kan arbejde videre med.


Skriv et svar til: Hjælp til 2 opgaver.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.