Matematik

Løsning til differentialligning

01. september 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

Hej, er der nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Funktionerne f og g er løsninger til differentialligningen

dy/dx=y-4y2

Bestem forskrifter for f og g, når f(1)=1 og g(0)=1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af mathon

benyt

∫1/(y*(1-4y))dy = ∫(1/y)dy +∫(4/(1-4y))dy


Svar #2
01. september 2008 af Cecilie1989 (Slettet)

Hvad skal jeg gøre med det? Jeg forstår det altså ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/129321


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2015 af jens12234 (Slettet)

Kan nogle hjælpe videre med denne opgave?


Skriv et svar til: Løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.