Matematik

Røringspunkt

02. september 2008 af surfact1 (Slettet)

Jeg har en opgave, hvor jeg bliver bedt om at finde førstekoordinaten til røringspunktet for en tangent til funktionen f.

Er der nogen, der kan forklare mig, hvad et røringspunkt er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Der hvor tangenten rører f.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2008 af mathon

at tangere = at (be)røre

hvoraf betegnesen tangent = en der (be)rører

tangeringspunkt = røringspunkt


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2008 af mathon

betegnesen  -->  betegnelsen


Skriv et svar til: Røringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.