Fysik

PLS HELP PLS HELP

03. september 2008 af Izzle (Slettet)

Hej allesammen, ville bare lige spørge om nogen vil tjekke om dette er korrekt :D

Beregn dosisækvivalentet fra

a) alfa stråler med en absoberet dosis på 3,2 mGy

svar 20*3,2= 64

b) beta stråler med en absoberet dosis på 4,7 mGy
svar 1 * 4,7 = 4,7

y-stråler med en absoberet dosis på 2,2 mGy
svar 10*2,2 = 22
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af Jerslev (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=567387


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Vær glad for at Jerslev gad hjælpe. Du burde benytte en mere sigende overskrift. Det kan accepteres, men gør det ikke fremover for alles skyld. "Dosisækvivalent" havde været mere sigende.


Skriv et svar til: PLS HELP PLS HELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.